Mafia Trilogy Definitive Edition : trei jocuri clasice, refacute grafic, la pret de unul (150 lei)!
Cumparati Mafia Trilogy si veti avea parte de o experienta similara cu cea a intoarcerii in timp.
In Mafia Definitive Edition veti explora Lost Haven (inspirat dupa Chicago in perioada interbelica) din postura lui Tommy Angelo, fost taximetrist transformat in cel mai iscusit mafiot al aniilor 1930 , cand prohibitia era in vigoare.
In Mafia II Definitive Edition veti asista la un razboi stradal dintre clanurile mafiote pe strazile orasului Empire Bay (New York) in perioada postbelica , preluand rolul lui Vito Scaletta, un veteran italian din al doilea razboi mondial in cautare de metode rapide de imbogatire.
In Mafia III Definitive Edition, proaspat sosit din Razboiul din Vietnam la finalul aniilor 60', il veti cunoaste pe afro-americanul Lincoln Clay care va cauta in tot orasul New Bordeaux (New Orleans) pe toti cei care l-au tradat pe el si i-au ucis familia.
Veti conduce varietati de masini, veti cunoaste multe personaje interesante, veti infrunta pericolele secolului 20' , veti comite ilegalitati pentru care politia va va urmari in joc, avand parte de adrenalina unor infractori fugari si veti explora cele trei mari orase americane refacute pana la cel mai mic detaliu intr-o grafica imbunatatita.