Felicitări pentru gest și pentru faptul că vă respectați promisiunea! Știe deja ce fel de jocuri vrea să joace? S-a mai jucat pe consolă sau calculator până acum? Se va juca cu prietenii?

De PS Plus va avea nevoie doar ca să se joace online. Jocurile free-to-play (de ex. Fortnite, Apex Legends, Spellbreak) nu necesită PS+ pentru online. Cei care au abonament PS+ beneficiază de anumite promoții (reduceri de preț) și 3-4 jocuri gratuite în fiecare lună (jocurile nu sunt nici noi, nici spectaculoase).

Dacă aveți spațiu în casă și gamingul prinde contur ca pasiune atunci vă recomand să achiziționați jocurile în format fizic. Peste câțiva ani când își va reamenaja camera, când va șterge de praf cărțile și jocurile din bibliotecă, fiecare carcasă de joc pe care o va privi îi va reaminti de clipele petrecute cu acel joc. Vor fi ca madlena lui Marcel Proust. De asemenea, în timp, valoarea lor poate crește. Sunt cazuri excepționale, desigur.

Jocurile digitale ocupă spațiu pe consolă (PS5 are un spațiu destul de limitat 667.2GB) și după ce sunt dezinstalate sfârșeșc în uitare.