Ai mare dreptate cu schimbarea telefonului anual - e clar cea mai buna solutie sa iei cat mai multi bani pe cel vechi. Desi asta presupune totusi si niste costuri destul de mari anual, dar daca-ti permiti, desigur ca e cea mai buna solutie.

Despre iOS 15, pe mine 2 lucruri ma intereseaza - Focus Mode (pentru ca actualul DND + Driving efectiv nu functioneaza cand conduc si am Waze pornit si primesc tone de notificari deranjante) si noile Notificari. Problema intervine cand nu voi mai putea face downgrade, in cazul in care se va ingreuna functionarea telefonului, artificial, sau cand voi fi deranjat de lucrurile implementate aiurea.

Revenind la Safari, pentru tine este un lucru util. Sotia s-a uitat vreo 30s si nu stia cum sa faca sidebar-ul sa dispara, pentru ca nu era inainte acolo si nu o intereseaza, iar acum ii ocupa spatiu pe ecran. Cei ca noi sunt minoritari si majoritatea oamenilor care folosesc device-urile vor sa fie usor de folosit.
Si da, am inchis sidebar, dar de ce e nevoie sa fac eu un extra pas ca sa inchid ceva inutil, cand as putea sa-l fac doar daca vreau sa-l deschid?

Si eu am o gramada de tabs deschise (nu stiu cate, pentru ca pe iOS 14 era o functie tabu, dar cred ca am peste 100, sau 200, ei stiu) pentru ca nu am optiunea de Close All si nu am chef sa stau sa le inchid manual. Optiune care vad ca inca nu au implementat-o in iOS 15.

Nici macar in multitasking, sa poti sa alegi close all apps. Sau un select all in photos? Sau daca vreau sa micsorez marimea aplicatiilor Message sau Wathsapp si intru in poze/videos ca sa sterg din ele, am optiune de select all? Sau filtre sa select all peste 1MB sau cat aleg eu?

Astea mi s-ar parea functii utile, lucruri de care m-am lovit de n ori in ultimii ani si care inca nu au o rezolvare.

@JohnyUSA, don't even get me started la incarcator si casti...

Anywho, eu nu ma cert cu nimeni. Doar imi spun off-ul. Sa ne bucuram de ce avem si sa fim sanatosi, pentru ca la urma urmei, astea sunt probleme minore sau inexistente.