Ma distreaza cand vad toti nenorocitii in reviews cum spun 'Steelrising is a decent soulslike with a great setting, but it does little else to rise above so many others like it.' => pac nota 6.

L-as intreba amical, fara ton, la o cafea, "dar remasterul la remaster ala care a fost PS3-PS4-PS5 acelasi joc cu alte texturi, ce Pastele matii face 'to rise above' ma jigodiilor de i-ati dat 88 si 90 si 95?"

Sar toti cu note de 6 si 7 pe un joc care intr-un fel sau altul aduce ceva nou, cat de cat, un setting interesant (inteleg ca reprezentarea Paris-ului este super ok ca level design).

Sunt scarbit.. si cica sa mai ai initiativa ca si studio mai micut sa scoti IP-uri noi.
Pai pentru ce sa se chinuie fratilor oamenii sa scoata IP-uri noi, ca sa le dea astia cu 6 in cap? Nu mai bine luam un joc care acum 15 ani a luat nota 10 si ii facem re-re-re-re-mastere pana il ia dracu?

Ne intrebam de ce ne vor invada astia cu mizerii de live service-uri? Pentru ca one way or another acolo ii cam doare in c** de nota si de reviews, isi scot cumva banii pe parcurs dar asa... cand te chinui sa faci un joc nou Single Player si vine nenorocitu si iti da 6, cine ti-l mai cumpara?
Stiti foarte bine ca o patura masiva din piata cumpara si in functie de reviews...