Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
Monky... majoritatea se bucura de prima experienta VR, se bucura de posibilitatea de a experimenta ceva ce seamana cu high end VR dar care costa semnificativ mai putin. Uite, ti-am facut un meme.
Ah, stai man liniștit... doar am spus și eu foarte clar: pe console e oricum singura soluție, therefore is a good thing! Sony a venit cu un produs mai bun decât cel anterior și merită felicitați pentru asta. Doar că nah, eu am fost sincer: voiam ceva mai mult (în special să taie firul acela nenorocit), mai bun și la un preț mai decent. They hit 1 out of 3 for me.

Cât despre partea a doua, dacă ai deja un PC decent, sau poate vrei doar wireless, neconectat la nimic, with no strings attached (chiar dacă vei avea lower res games), am mai zis-o: prețul este departe de a fi mic. PSVR2 este 599€, Pico 4 este 399€ (îl găsești second și la 220€). Diferența este ca pe Pico 4 poți să te joci chiar și fără nimic altceva (am impresia că îți trebuie totuși un mobil pentru cont), pentru PSVR2 investești și într-un PS5. Și tot rămâi "legat de fir". Și de jocurile costisitoare. Same goes for Oculus Quest, doar că acolo ai ceva mai slabă rezoluția (dar și mai multe titluri native, și multe exclusive).

Pe de altă parte, dacă vrei să joci neapărat GT7 și Horizon, nu ai de ales. Dar, poate vrei să-ți meargă librăria de peste 4500 de jocuri VR din Steam, fără să mai dai vreun leu în plus... Eu am și zis-o, dacă era pe la 300-350€ (cât a fost și primul VR), îl luam instant. Nu știu cum draci m-aș fi descurcat cu firul (eu am vreo 6m pana la consolă, și tare mi-e că sooner or later unul dintre căței sau cineva de prin casă va zbura consola de la locul ei), dar asta e altă problemă.

Thanks for the meme, though!