In prealabil imi cer scuze Razvan pentru acest post, ar fi putut fi trimis tie personal insa decid sa-mi exprim parerea aici pentru ca nu pot sta impartial la mesajul tau (" Totusi, sunt 7 ani de cand a iesit primu, care a fost mediocru (in opinia mea) si scurt.").
Am jucat primul Senua si este un joc indraznet, unic din punct de vedere al povestii cat si mintea dezorientata, dementa a protagonistei. Puzzle-uri unice, gameplay decent, repetitiv din pacate insa atmosfera, grafica, sound-ul si voice acting bestial pentru acea vreme. Vorbim de un joc care a avut buget mic si un studio care a fost independent. Am fost impresionat de acest joc, cum aceasta echipa au colaborat cu doctori si cum au tatonat acest domeniu, sensibil pentru un joc video. Afirmatia pe care tu ai facut-o nu-i face dreptate, Senua este un proiect la care s-a pus multa pasiune si unde profitul nu a fost pe primul plan. Iti recomand sa-l rejoci si sa vezi si Making Of disponibil ca optiune.

Ninja Theory au avut cel putin 3 jocuri de succes pe care multi le stiu: Heavenly Sword, Senua si DMC- versiunea lor de Devil May Cry unde si cei de la Capcom s-au implicat. Observ ca scrii review-uri doar pentru jocurile UBISOFT, sunt curios de ce doar la ei, oare pentru ca primesti titluri gratis Absolut toate recenziile facute de tine au minim nota de pornire 7. Asemenea cuvinte "mediocru" care pot afecta imaginea jocului negativ sunt indraznete si consider ca tu ai o responsabilitate cand faci asemenea remarci pentru ca nu esti un user obisinuit si consolegames.ro este un site frecventat. Poate exagerez eu!

Primul Senua nu a avut bug-uri majore, pretul de lansare a fost unul bun - 29.99 eur, nu a fost un titlu AAA si a impresionat multa lume. De curiozitate iti aduci aminte cat a costat Prince of Persia The Lost Crown? Acum este la aproape jumate din pret la nici 3 luni de la lansare.

Poate fi o chestie de gusturi si sa spui ca nu-i pentru tine, te deranjeaza emotional sau alt motiv insa nu poti spune ca Senua e un joc mediocru.

Acestea fiind zise sau mai degraba scrise, multumesc in prealabil celor care au citit epistola mea si inainte sa luati o decizie asupra unui joc cautati in trei locuri diferite (regula lui 3 care se aplica in multe).