Quote Originally Posted by RaverX View Post
La PS3 situatia e un pic mai ciudata, pana nu demult pretul unui PS in magazin era de 1700 lei, iar SH se vindeau pe la 1300. E o scadere rezonabila de pret, fata de cazul XBOX-urilor, insa aparitia noului PS3 Slim la 1299 pare sa nu fi clintit deloc preturile cerute pentru PS3-urilor seconda hand. In afara unor anunturi foarte rare, care cer 800 pentru un PS3 cu 80 GB, vad o gramada de anunturi in care un PS3 second hand, fara garantie, destul de uzat (atat consola cat si controllerelul) este scos la vanzare cu 1100-1200 lei. In conditiile in care un PS3 slim, cu hard mai mare, care consuma mult mai putin curent, e sigilat si are garantie reala pe numele tau, trebuie sa fii ca sa preferi consola second hand.

Intrebarea mea e : preturile acestea sunt corecte sau doar atat se cere si nimeni nu vinde (sau vinde dupa o negociere puternica in care pretul scade foarte mult) ?
problema este ca cei ce vand nu citesc stirile de pe site-uri si nu stiu ei de nici un ps3 slim care o sa apara candva, asa ca ei inca il vand la un pret bun!

iar daca e cineva cu o consola in garantie relativ noua trebui inteles omul ca el a dat 1700ron pe el si acuma pentru ca a anuntat sony o consola noua trebuie sa scada el sub 1300ron obligat?