Quote Originally Posted by Catallin View Post
Vad ca folosesti MxTube. Programul ruleaza ca daemon si, desi nu consuma mult, totusi consuma chiar si atunci cand nu-l folosesti. Iti atasez o extensie de mobilesubstrate care se integreaza perfect in aplicatia oficiala de YouTube. Dai pe sageata albastra la clipuri pentru a vedea detalii si in colt dreapta sus ai buton de download. Instructiunile de instalare in arhiva. Bafta.
Mercic, dar vezi tu, la 3GS chiar nu-ti mai pasa de daemons (unless they crash your iphone). Cred ca am vre-o 10 aplicatii care pleaca din startup... si tot sunt disponibili 140-150MB. Chiar am configurat ieri un iPhone 3G, si mi-am dat seama ca l-am ingenuncheat incercand sa-i instalez cam aceleasi aplicatii pe care le folosesc si eu. Acum imi dau seama de ce mi-am vandut iPhone-ul initial. Ma loveam tot timpul de low memory, slow loadings, low battery... Singura duda cu care a ramas 3GS-ul este low battery.

O comparatie mica: pornit iGO 2009 pe 3G: rezulta 7MB free. Pornit iGO 2009 pe 3GS, rezulta 115MB free. Long live Backgrounder

In alta ordine de idei, in afara de benchmarkurile de pe youtube (comparatii de viteza intre 3G si 3GS) pot sa spun ca diferenta se simte la orice, nu doar la loadings sau in jocuri. Arhivari, instalari, totul se intampla cu viteze intre 50-200% mai rapid.

Referitor la Incase Power Slider... am inceput sa ma obisnuiesc cu "magaoaia". Incet incet nu te mai deranjeaza marimea si incepi sa te gandesti ca ai un mini-laptop in mana si nu doar un telefon. Trebuie sa recunosc ca m-am simtit bizar rau sa merg cu telefonul dupa mine si dupa jumatate de zi sa vad ca am baterie 100% si este in modul "charging"

Un alt mare avantaj (de care mi-am dat seama recent) este acela ca scap de "bug-ul" cu "mute sound". Nu stiu daca patiti la fel, insa eu daca joc ceva in mod landscape, in mod automat acopar cu mana speaker-ul iPhone-ului si trebuie sa ma chinui sa mut mana de-acolo. Avantajul cu Incase-ul este ca acum nu se mai poate acoperi speakerul in totalitate si prin urmare poti folosi iPhone-ul in orice pozitie vrei. So all in all, it's good.