Quote Originally Posted by EvilG View Post
Ex. un pustan de 17 ani vrea o consola parintii nu si-o permit noua si apeleaza la una SH asa ca intra pe un site si gasesc in loc de 1300 -1200 sau cat e una noua ii sare in ochi cea de 900-800 RON (cu toate ca sunt 200-300 de ron in plus) asa e romanul prefera sa deie cu un leu in minus in loc sa puna 2-300 sa ieie ceva nou si mai bun de ex.
Sigur, doar romanul prefera ''sa ieie'' SH, alte natii, superioare nici nu au auzit de asa ceva. Cand diferenta de pret e de doar 200-300 de lei, fii sigur ca acea consola este in garantie si/sau are anumite jocuri/accesorii cu care se vinde. Si in continuare poate prefera ''sa deie'' 300 de lei pe 4-5 jocuri SH.
Nu vreau sa ridic in slavi piata SH, dar spun ca fiecare trebuie sa judece ce e mai bine pentru el in functie de interese dar si de buget si nu trebuie etichetat de tine ca fiind roman fraier.

Quote Originally Posted by EvilG View Post
Personal nu detin PS3 sau 360 ( dar in curand imi voi luna un PS3 (i hope )si voi merge in magazin sa imi Cumpar pt. ca sunt unele avantaje si servicii intradevar pt. un pret radicat.
PS: esti roman?