Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Thumbs up Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

    Ma gandesc ca ar fi util sa avem un astfel de thread sa aflam ce seriale merita urmarite la ora actuala. Propun sa denumim un serial, si sa-i facem o descriere personala scurta. De asemenea as propune sa vorbim mai mult despre seriale cu o poveste care sa lege episoadele, lasand la o parte serialele de companie. Pentru acestea avem http://www.consolegames.ro/forum/f62...le-de-comedie/.

    Dexter (2006) - Un serial ce are drept protagonist un criminal in serie care lucreaza la Politia din Miami. Serialul exceleaza prin lupta sa interioara, dar mai ales prin monologurile sale absolut impresionante legate de societate. Recomand cu cea mai mare caldura.

    Veronica Mars - Bun venit in Neptune. Un oras din California in care ori sunteti milionar, ori lucrati pentru acestia. Aici traieste Veronica Mars, o tanara detectiva particulara care rezolva mistere unul dupa altu. Combinate cu povestea scrisa foarte frumos, si diferitele jocuri la nivel inalt care au loc in Neptune, avem un serial numai bun de urmarit. Situez serialul undeva sus de tot in topul preferintelor mele.

    Weeds - Nancy Botwin devine vanzatoare de droguri dupa ce devine viduva pentru a-si mentine stilul de viata. Cum vanzarea drogurilor nu vine fara probleme, Nancy intra in tot felul de incurcaturi din care trebuie sa iasa. Un serial "light", cu episoade de 30min si nu foarte multe intr-un sezon.

    House MD- 'nuff said. Everyone knows him!
    Attached Images Attached Images tv_series.jpg