Guys, nu e nevoie de jigniri. Fiecare e liber sa-si exprime opinia, dar suntem totusi intre prieteni si e pacat. Discutam despre situatia jocurilor si a efectului pirateriei (in cazul de fata problema Fallout 3, care chiar nu merita).

Din pacate, daca va uitati pe site-uri de profil din .ro (vezi de unde am plecat) Max, o sa vezi ca majoritatea discuta pe tema unor piraterii. Vorba lui Khan, majoritatea nu dau 2 bani pe filme, pe story, pe muzica din joc, pe ideile din spate, pe hidden stuff, concepte, etc. Nu ii doare, nu au dat un leu pe el. Trec repede prin el (de preferat sa fie primii care sa poata baga un spoiler cu finalul jocului), dupa care delete, si urmatorul. Eventual se plang de preturile mari al blank-urilor si de faptul ca mai nou trebuie as cumpere DVD9 pentru anumite titluri... Pacat...

Noi aici incercam sa promovam jocurile originale. Promovam munca unor oameni pe care noi ii aclamam sau ii injuram (in functie de cat de bine au facut jocurile respective). Promovam idei, povesti... ce sa mai, o alta lume. Daca unii nu vor sau nu pot sa respecte munca lor, ideile lor, povestile create de ei, lumea fictiva in care scapi dupa o zi nenorocita de munca sau scoala... e problema lor. Sa fie sanatosi si daca nu le convine conceptul, sa mearga pe site-uri unde cine a luat primul de pe torrents un joc e manelistul number one. Chika laka cichi cha !