Single post: Happy Halloween - CG Sweet Thirteen!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Happy Halloween - CG Sweet Thirteen!

    Intrucat se apropie cu pasi repezi un nou Halloween, echipa ConsoleGames.ro s-a decis sa fie pregatita. Insa in loc sa se inarmeze cu bomboane pentru "colindatori", a umplut rapid cutiuta cu surprize cu nici mai mult nici mai putin de 13 jocuri originale pentru console. Cum faceti sa ajungeti in posesia lor ? Well, fata de alte site-uri, nu va cerem sa dati clickuri pe bannere, nu va cerem sa va inregistrati pe cine stie ce nebunii. Nu va cerem decat sa postati traditionalul "Trick or treat ?" aici pe thread impreuna cu o imagine in spiritul Halloween, sa spuneti care din jocurile de mai jos le doriti (va rog sa verificati inainte daca nu a fost luat deja de altcineva), dupa care astept un PM cu adresa voastra completa (inclusiv cod postal si telefon). Could this be any easier ?

    Pentru a elimina problema cu clone, useri noi creati special pt. Halloween, nu sunt acceptati decat useri cu minim 100 de posturi pe CG si care sunt inregistrati de cel putin o luna. Asa ca sariti repede pentru ca vreau sa vi le trimit sa le puteti juca de Halloween ! Jocurile vor fi trimise prin curier de urgenta si nu trebuie sa platiti nimic !

    Jocurile disponibile: 3 x FIFA 10 PS3 (Laurentiu, ffocus, ReNeGaDe124), Guitar Hero 5 PS3 (DeadlyGoD), The Godfather II Xbox 360 (Bitza), Skate 2 Xbox 360 (alalalt), C&C Red Alert 3 Xbox 360 (IlieRazvan), 2 x Guitar Hero 5 Xbox 360 (andrei1, MrIacob), LotR Conquest Xbox 360 (BoDoPSX), Marvel Ultimate Alliance 2 Xbox 360 (Khan), Star Wars The Clone Wars Xbox 360 (teododotheone), Guitar Hero Greatest Hits Xbox 360 (erik95).

    Happy Halloween !
    Attached Images Attached Images cg_happy_halloween.jpg