Quote Originally Posted by robiti View Post
Poate cineva spune merita reparat blocul optic la PS3 sau mai bine cumpar alt PS3. Cat e viata noului bloc optic primul bloc optic ma tinut 1 an si 10 luni model 60G.

---------- Post added 09-11-2009 at 02:14 PM ----------

cum aflu din ce zona sunt jocurile cate zone sunt care sunt cele mai bune zone.
Daca merita sa repari blocul optic,numai tu esti in masura sa tragi concluzia.Un bloc optic nou ,cu montat cu tot ,este 400 Ron la Donely http://www.consolegames.ro/forum/f41...i/index76.html
Poate sa te tina 2 ani sau cateva luni,nu ai de unde sa sti exact.
Sfatul meu este sa vinzi consola, asa cum este ea si faci rost de 4 -5 mil cu ocazia asta.(Sau poti sa o pastrezi si sa butonezi ce ai pe HDD) Poti sa-ti cumperi noul model de Ps3 care este 1299 ron in magazin cu o garantie de 2 ani.
In legatura cu zonele....

Pe spatele carcasei unui joc Ps3 ai in dreapta jos o iconita cu un glob pamantesc si o cifra.

1-US (iconita o gasesti pe cotorul carcasei,in partea de jos)
2-Europa
3-Asia
4-Australia

Cauta sa cumperi doar jocuri din zonele 1 si 2 ....Consola ta va suporta jocuri din toate zonele dar cand vrei dori sa cumperi add-onuri vei observa ca acesta este strict legat de zona din care este jocul.


Daca ai joc din zona 1 poti sa te descurci singur cu achizitia addon-urilor (de pe PS Store-ul din SUA).Ai nevoie doar de un card rom�nesc (Atentie,nu toate cardurile romanesti merg pe PSN Store US.Eu folosesc ING Visa Electron in lei de exemplu)

Daca ai joc zona 2,ca să cumperi de pe PSN store-ul din UK trebuie să ai asa ceva ShopTo.Net - PlayStation Network Card 20 Instant Code - Sony Playstation 3 (PS3) sau,mai simplu, să vorbești cu robertdinu
http://www.consolegames.ro/forum/f44...uk/index3.html