Single post: Problema pornire calculator

  1. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut RvsS. Sorry to hear the bad news.

    Hai sa o luam cu inceputul. Sursa noua pe care ai cumparat-o, ai testat-o ? Pentru ca daca ai inlocuit o duda arsa cu o duda care nu porneste, n-ai rezolvat nimic. O sa-ti atasez o poza in care sa vezi ce pini sa pui in scurt. Daca porneste sursa, should be ok (cel putin la pasul asta).

    Pasul 2, scoate cablul de alimentare, si da-i un reset de BIOS. Faci asta fie prin jumperi/pini dedicati pt. asa ceva (ce placa de baza e ?) fie scoti bateria pentru 5 minutele.

    Pasul 3. Renunta la tot ce poti din sistem. Adicatalea, scoate orice cablu de alimentare si date de la HDD-uri, DVD, etc. Placi de retea, tunere... La fel si la memorie, pune doar una (dupa care cealalta, in caz ca nu porneste).

    As trece la pasul 4 dar din pacate am nevoie de mai multe detalii despre sistem. E un Intel, un AMD, ce placa de baza, cata memorie, ce sursa, etc... Also, foarte important: cate beep-uri auzi cand pornesti sistemul ? Daca nu auzi nici-un beep, incearca sa inversezi mufa de Speaker (sau verifica sa nu fi iesit) de pe placa de baza. Bafta !
    Attached Images Attached Images atx_power.jpg