Single post: Un Ferrari unic

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Un Ferrari unic

    O sa incep aceasta stire cu un moment de liniste.

    De ce am facut asta? Ei bine, desi majoritatea o ducem din ce in ce mai rau cu economiile personale, iata ca exista si oameni care isi permit sa "investeasca" in visul lor. Desigur, nu este nimic rau sa iti doresti o masina unica si, daca ai ajuns sa ai banii (fiecare cu metoda lui de a obtine bani, mai mult sau mai putin legala), de ce sa nu iti urmezi visul?

    Ei bine, fiul celui care a inventat cablul TV a decis ca este momentul sa isi faca o astfel de masina in 2008 si a apelat la, logic, Ferrari. Dupa 14 luni de munca, foarte multi bani (4 milioane $) si diverse modificari de design, domnul mai sus numit a primit ce si-a dorit: un Ferrari numai al sau, unic, recunoscut de Ferrari ca model separat, unicul exemplar si total legal de condus pe strada.

    Ce pot spune.. masina arata super, retro dar si moderna. Imi place acest lucru. Totusi, sper sa nu devina o moda si sa isi cumpere toti Irineii cate un model "one of a kind". (n.r.: mai exista un singur Ferrari recunoscut oficial ca exemplar unic, Ferrari P4/5 by Pininfarina )
    Attached Images Attached Images 090073car.jpg 090072car.jpg 090074car.jpg