Va multumesc pentru timpul acordat acestei probleme.

Eu doream sa vand calculatorul actual si cand a venit prietenul meu sa il testam un pic inainta sa il cumpere nu a mai pornit. M-am simtit foarte prost, noroc ca e un prieten bun si nu a crezut ca vreau sa il insel in vreun fel. Am schimb sursa in ideea ca desi dau 300 de lei pe sursa il voi da lui la acelasi pret la care am convenit inainte de incident (cred ca era o suma destul de mica, vreo 700 lei in total).

Acum eu as dori sa il repar/inlocuiesc piesa defecta ca sa ma pot tine de promisiunea catre el si sa iau eu unul nou.

tiberiu_sim- unde sa trimit calcul? Daca esti din Bucuresti il pot aduce la tine si cand ai timp sa te uiti un pic peste el, contra cost desigur.

Monky - m-am uitat la i7 920 ca procesor. Am inteles ca e cel mai recent socket si pe viitor as putea pune alt proc atunci cand va fi cazul. Ca placa de baza am inteles ca se recomanda Gigabyte GA-EX58-UD3R si ca placa video as merge pe o Ati 5850, pare a avea un raport pret calitate foarte bun. Rezolutia monitorului este 1680 x 1050 si uneori ma joc pe PC (Company of Heroes este o experienta extraordinara pe care nu am reusit sa o emulez pe console inca).