Single post: Final Fantasy XV

  1. #1 SP
    Senior Member Nash's Avatar

    Final Fantasy XV

    Final Fantasy Versus XIII este al doilea joc din compilatia Fabula Nova Crystallis Final Fantasy XIII, dezvoltata de Square Enix pentru PlayStation 3 si telefoanele mobile. Cu toate ca este situat in universul Final Fantasy, Final Fantasy Versus XIII va avea o poveste separata fata de jocul Final Fantasy XIII sau Final Fantasy Agito XIII. Acest joc nu este un add-on, prequel sau sequel al vreunui joc din serie.

    Intreaga poveste are la baza dorinta tuturor de a pune mana pe cristalele magice, un fel de inel al seriei Lord of the Rings. Protagonistul principal este un tanar print, ultimul supravietuitor al unei dinastii indelungate, care a stapanit si dezvoltat orasul pana in epoca moderna. El este detinatorul ultimului Crystal, motiv pentru care se gaseste intr-un adevarat asediu. Regatul printului este mai dezvoltat din punct de vedere tehnologic decat lumea din jur, motiv pentru care se gaseste intr-un fel de auto-izolare. Cu ajutorul puterii cristalului, printul are posibilitatea sa controleze diferite arme fara sa le atinga si chiar sa se teleporteze pe distante scurte.

    Final Fantasy Versus XIII va avea o lume inchisa la culoare, fiind probabil jocul cu cel mai realistic decor din seria Final Fantasy. La fel ca si Final Fantasy XIII, jocul va folosi motorul grafic dezvoltat de Square Enix, initial numit White Engine si redenumit ulterior Crystal Tools.

    Final Fantasy Versus XIII Video Game, Advent Children Complete Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

    Square Enix Teases Final Fantasy Versus XIII Reveal - PlayStation 3 story - at IGN
    Attached Images Attached Images final_fantasy_xv_logo.png