Quote Originally Posted by Mika View Post
Pentru mine ordinea este urmatoarea:

2007 - 10/10 clar. Au aparut o groaza de IP-uri noi (Assassin's Creed, Mass Effect, BioShock, Rock Band, Portal, Uncharted, Resistance), seriile au fost schimbate total inspre bine (Call of Duty 4, Team Fortress 2). Nu mai vorbesc de Super Mario: Galaxy, Halo 3, Forza Motorsport 2 si multe altele.

2008 - 8.5/10. Dupa prea mult bine urmeaza si o mica cadere. L-as numi anul sequelurilor. Printre acestea s-au remarcat in special Metal Gear Solid 4, Fallout 3, Gears of War 2 si GTA IV. Au fost si unele IP-uri noi, unele chiar bune, dar pot fi ridicate la rangul celor deja mentionate (Dead Space, Mirror's Edge, etc.).

2009 - 7.5/10. Un an OK, cu unele jocuri bune, dar marcat de criza economica ce afecteaza lumea. A fost anul concedierilor, anul inchiderii studiourilor, anul falimentelor (see Midway) si asa mai departe. In materie de jocuri propriu-zise, ne putem mandri cu Uncharted 2 care a impins granitele jocurilor mai departe, Batman: AA, care ne-a dovedit ca supereroii pot face jocuri bune si Modern Warfare 2 care desi a fost un joc foarte bun, hype-ul si vanzarile imenese au fost cladite pe imensul succes pe care l-a avut Call of Duty 4. Pe langa acestea mai putem aminti si Killzone 2, Dragon Age: Origins si Episodes from Liberty City.
Foarte bine punctat, nota 8 am ales.