Quote Originally Posted by al'tair View Post
pt fanii MGS este un joc super ... pt restu (like me - Splinter cell fan) jocul e sub splinter cell double agent eu i-as da nota 9 cu indulgenta si asta doar pt grafica si sunetul beton ca despre gameplay devine ffffffffffff boring cand e intrerupt de filmuletze care tin intre 10 si 15 min . Sorry ai scris bine review-ul si scrii bine dar esti subiectiv.... ca sa iti dau o idee cool fa un review la VAMPIRE RAIN ALTERED SPECIES un joc ignorat datorita graficii mai vechi dar cu un gameplay ce te pune pe jar ... si foarte diferit de jocurile clasice cu vampiri un stealth reusit de nota 8-8.3 ... daca ar umbla la grafica putin si la sunet ar putea deveni chiar un stealth action de nota 8.9-9.0
Ahm... nu compara NICIODATA Splinter Cell cu Metal Gear Solid. Sunt doua jocuri cu targeturi diferite.

Nu pot sa-i dai la un joc o nota in comaratie cu alt joc. Asa ceva nu se poate pentru ca jocurile sunt prea individuale (a se citi unice), si nu vorbesc aici de jocuri sportive (ex: PES si FIFA) sau fighting (ex: Tekken si Virtual Fighter). Desi sunt sub aceeasi categorie (stealth-action adventure [adventure mai mult pt. MGS]) nu au mai nimic in comun.

Lasand aia la o parte, review este foarte bine facut. Rejucabilitatea este foarte mare pentru un fan MGS, chiar cu toate intreruperile pentru filmulete.


EDIT: Vreau sa mai atentionez ceva la review. NU este ultimul joc al seriei. Poate te-ai referit find ultimul lansat, insa nu e ultimul produs. Saga MGS nu este la sfarsit, Hideo Kojima spunand ca nu va mai fi el producatorul, dar echipa cu care a facut MGS3 si 4 va continua sa faca Metal Gear Solid.