Single post: Lostwinds - Winter of the Melodias

  1. #1 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

    Lostwinds - Winter of the Melodias

    Recent posesor al magicei console Wii, eram deunazi in cautare de jocuri bune pentru aceasta platforma. Rasfoind siteurile de specialitate am dat peste un joc ce poate fi gasit pe WiiWare (Shopping Channel). Este vorba despre Lostwinds - Winter of the Melodias, sequelul primului Lostwinds, ce se afla de asemenea pe WiiWare.

    Winter of the Melodias este un puzzle platformer in care personajul este controlat cu ajutorul nunchuckului si al WiiRemoteului. Nunchuckul se foloseste pentru miscarile caracterului, WiiRemoteul fiind folosit pentru a face anumite "gestures" ce-l vor ajuta pe acesta sa sara, sa faca bulgari de zapada si sa rezolve puzzleuri.

    Povestea jocului este una clasica, personajul principal, un baietel pe nume Toku, trebuie ajutat de jucator sa il invinga pe Balasar. De la aceasta premisa si pana la descoperirea universului, la manipularea anotimpurilor este doar un pas mic, pe care va voi lasa sa-l descoperiti. Este un joc ce nu trebuie pierdut de catre posesorii de Wii, gasindu-se pe Shopping Channel pentru 1000 de Wii Points.

    Attached Images Attached Images wotm-b-toku-escaping-glorb.jpg wotm-b-toku-ice-hut.jpg