Se stie ca recent au aparut noi versiuni de firmware atat pt. PS3 cat si pt. PSP si anume 2.50, respectiv 5.00, ceea ce a adus noi capabilitati asteptate cu interes de catre gameri: posibilitate de a face screenshot, ori captura video pe PS3 precum si altele pt. PSP.
Recent, cateva oficialitati de la Sony au discutat despre acestea cu cei de la IGN si au dezvaluit ca o alta posibilitate interesanta este aceea ca acum existand suport pt. Flash 9, posesorii de PS3 pot vedea flash-video prin browserul propriu. Incarcarea fisierelor video, sustine Sony si noi putem confirma sau nu, daca testam, se realizeaza de 2,8 ori mai repede decat prin IE 7, care inca este lider pe piata browserelor.
Daca pe PSP inca nu a fost implementata aceasta facilitate, in schimb, a fost oferita o noua tastatura full screen, pt. o navigare mai rapida pe net.
Aceasta nu inseamna ca toti internautii vor folosi doar browserul PS3, dar pune oarecare presiune pe Microsoft, si in mod sigur aduce un zambet pe fata posesorilor de console, facand totodata si navigarea pe net mai atractiva.lol