Quote Originally Posted by Spike View Post
razvanrazy - toate warn-urile si stergerea topicului au pornit de la Donnely ceea ce m-a pus si pe mine pe ganduri, dar am zis ca nu e bine sa invoc motive conspirationiste mai ales ca ce nu pot compara munca si profitul meu cu munca si profitul lui. Dar era frumos si civilizat sa-si explice actiunile dc nu in momentul inc are a dat warnurile macar atunci cand l-am rugat pe thread-ul asta sa o faca aici http://www.consolegames.ro/forum/f51...um/index2.html . De mentionat e faptul ca i-am dat si lui Monky PM sa imi explice situatia si am avut parte de acelasi tratament.

Si inca o observatie am de facut: dc nu e voie cu backup-uri chit ca detii jocul original, cum de e voie sa se publice aici pe forum anunturi cu modari xbox 360 unde fata de ps2 si xbox la care poti invoca ca faci modarea pt inlaturarea protectiei Pal/NTSC sau pt instalarea de emulatoare, scopul modarii soft este exclusiv rularea jocurilor backup?

Si rog moderatorii sa posteze legea conform careia eu nu am voie sa imi fac backup la un soft pt care am platit si il detin. Pana una alta in urma investigatiilor facute pe net nu am gasit decat aceasta lege: "Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 2.500 lei (RON) la 40.000 lei (RON) punerea la dispozitie publicului, inclusiv prin Internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor ori a produselor purtatoare de drepturi conexe sau de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual. - Art. 139^8"

Inca astept parerea unui admin
Tu daca ai investi cateva mii de euro intr-un site pt a-ti face reclama pe el ti-ar conveni sa vina unii care sa ofere aceleasi servicii ca si tine si sa faca reclama pe site-ul tau? Poate ca nu e in totalitate corect ce ti s-a intamplat dar astea sunt afacerile . Nu vreau sa tin partea lui Donely, dar cred ca acest site este un castig reciproc atat pentru el cat si pentru gameri. Ceilalti moderi isi pot face singuri site-uri, forum-uri etc. Dupa parearea mea nu are rost sa insisti pentru ca te pui intr-o situatie penibila atat pe tine cat si pe admini. (poate penibil e cam dur dar e pe acolo)