Single post: Luna Octombrie: Luna Lansarilor

  1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

    Luna Octombrie: Luna Lansarilor

    A venit acum randul lunii Octombrie sa intre in vizorul nostru. Si pot sa va spun de pe acum ca la luna Septembrie am stat sa caut printre stiri sa vad ce merita mentionat in articol pe cand la luna Octombrie au venit de la sine. Foarte multe stiri, multe bune, multe rele. De la beta-ul Little Big Planet la amanarea jocului. Si multe multe altele ca sa nu mai vorbesc de lansarile de jocuri din aceasta luna printre care se numara: Fallout 3, Fable 2, Dead Space. Ce poti sa ii mai ceri unei luni? Da stiu, Gears of War 2 si Resistance 2 dar alea vor intra in articolul de luna viitoare.

    1. Stiri/Zvonuri

    Luna Octombrie a debutat cu dreptul. Max ne-a informat ca se va incepe impartirea pe mai toate site-urile mari de key-uri pentru beta-ul megahype-ului LittleBigPlanet iar threadul a luat o anvergura uriasa. Toata lumea dorea un loc in beta. Chiar si cei ce spuneau ca nu vor ca isi strica surpriza la jocul final (MonkY). Jocul a adus exact ce se astepta. Ceva cu totul nou care te prinde cu lipici de canapea si cu controller-ul in mana si nu te lasa se te ridica ore bune. Apoi h0stile ne-a facut o alta surpriza si a publicat un foarte frumos preview-ul al jocului pe care il puteti gasi si acum aici: http://www.consolegames.ro/forum/f47...ands-part-1-a/ . Dupa, cireasa de pe tort a fost faptul ca jocul a fost amanat aproape 2 saptamani din cauza unor probleme „religioase” sau de copyright; unele melodii/versuri erau din Coran.

    Apoi o lovitura dura „fanboy-ilor” PS3 care s-au dat de ceasul mortii cand au auzit stirea de la Tokyo Game Show 2008. Tekken 6 a fost confirmat si pentru consola “inamica” Xbox 360. Mo scria in articolul publicat: “un zvon care a inceput sa circule inca de prin ianuarie 2007: Tekken 6 pe Xbox 360. Jocul va aparea in toamna lui 2009. Se pare ca incet incet exclusivitatile Sony incep sa se piarda. Coincidenta sau nu, anuntul vine pe fondul vanzarilor de console din Japonia. Se stie ca de ceva saptamani bune, Xbox 360 se vinde mai bine decat Playstation 3 in tara sa natala. Probabil Namco/Bandai n-au vrut sa piarda o buna parte din vanzari pastrand Tekken 6 exclusiv pentru PS3. (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...pe-xbox-360-a/)

    Mirror’s Edge a tinut si el „primele pagini ale forumului” prin stirile care anuntau demo-ul la sfarsitul lunii ca apoi sa intre stirile conform carora jocul a aparut pe PlayStationNetwork pe 30 Octombrie ca mai apoi, pe 31 Octombrie sa apara si pe XboxLiveMarketPlace. Momentan nu se aud multe voci nici sa il critice nici sa il laude. Este lansat de o zi. Asteptam cu nerabdare primele voci despre joc. La mine nu cred ca are sacarul loc printre Dead Space si Fable 2. Sa mai astepte un pic. (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...1-oct-pe-xblm/)

    Utilizatorii PlayStation 3 si PlayStation Portable au primit o surpriza placuta de la Sony care a lansat noile firmware-uri pentru cele 2 console. Astfel PlayStation 3 a primit update-ul la firmware-ul 2.5 ce i-a adus suport pentru headset-ul bluetooth, screenshot option si mici imbunatatiri la PlayStationNetwork. Fratiorul portabil, PSP a ajuns cu firmware-ul la versiunea 5.00 (imediat dupa a venit si 5.01 din cauza problemelor cu cardurile de peste 8gb) si a primit astfel acces direct pe PlayStation Network, permitandu-ne sa downloadam direct pe consola portabila jocurile dorite daca suntem conectati la un wi-fi network. Versiunea 5.00 a mai adus si un sleep timer folositor atunci cand ascultam muzica, full-screen keyboard pentru text si alt background pentru XMB. (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ru-ps3-si-psp/)

    Microsoft a anunta bundle-urile pentru anul 2008 incepand cu luna Octombrie/Noiembrie. Astfel in Octombrie ar fi trebuit sa se lanseze X360 VALUE PACK ELITE 120 Go ( Lego Indiana Jones/KungFu Panda), X360 VALUE PACK PRO 60 Go (Lego Indiana Jones/KungFu Panda) , X360 VALUE PACK ARCADE (Sega Superstar Tennis + XBLA games) urmate apoi de careul de asi format din bundle-urile cu Gears of War 2, James Bond Quatum of Solance , Tomb Raider si Prince of Persia. V-am zis ca este un careu de asi. Cine nu isi doreste sa gaseasca sub bradul de Craciun o consola in Xbox cu noul Prince of Persia langa ea? Eu sigur imi doresc asa ceva. Doar jocul, consola o am. (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ru-xbox-360-a/)

    Apoi ni s-a “indicat faptul” ca va veni si Assassin’s Creed 2 in curand(peste un an, peste doi cine stie). In timp ce vorbea despre Prince of Persia la Tokyo Game Show, Animation Director David Wilkinson l-a laudat pe Alex Drouin cel ce a lucrat la animatia din Prince of Persia: The Sands of Time si la cea din Asassin's Creed. Acum vine bomboana, tot referitor la Drouin Wilkinson a declarat ca ultima data acesta se ocupa de Altair. Il invata sa inoate. Ce inseamana asta? Vine Assassin’s Creed 2 si de data asta Altair va stii sa inoate. Slava domnului. De cate ori nu m-am enervat cand cadeam in apa si muream. (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...creed-2-maybe/)

    Daca luna trecuta vorbeau de New Xbox Experience si existenta multor multor zvonuri cu data de lansare acum situatia sta altfel. Microsoft a anuntat la Tokyo Game Show 2008 ca noul update pentru Xbox 360 va aparea pe 19 Noiembrie 2008. Si astfel s-a terminat cu zvonurile si presupunerile. Un lucru bun facut de Microsoft a fost lansarea unui beta pentru NXE dar cum a fost lansat cum locurile s-au epuziat. Inca asteptam sa vedem daca cineva de al nostrum (se stie el) a reusit si intre ca sa putem admira in premiera noul Dashboard. (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-19-noiembrie/)

    Luna Octombrie a reprezentat si luna lansarii noului model de PSP si anume PSP-3000 care a venit si cu niste problem “ interlaced” pe care Sony le-a considerat feature-uri. Ce oameni. Sony ca Sony dar japonezii au doborat orice record. PSP-3000 a vandut peste 140.000 exemplare in 4 zile. Patru zile 140.000 exemplare? Oare noi om fi vandut 140.000 Xbox-uri de la lansare? In total vanzarile PSP in Japonia au ajuns la 10,357,481 unitati. Nu uitati, doar Japonia. (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...andute-4-zile/)

    Ce a mai reprezentat luna Octombrie? A reprezentat luna leak-urile. De la Far Cry 2 la Fable apoi la Fallout 3 si Gears of War 2. Cum intrau jocurile in stadiul GOLD si erau trimise spre multiplicare cum apareau frumos imaginile DL pe torrent-urile din toata lumea si se mai trezea unul pe forum sa ne zica ca e slab jocul si a irozit un blank degeaba. Noroc ca nimeni nu s-a trezit sa spuna sfarsitul de la Gears of War 2 cum a fost pe vremuri cu Halo 3. O replica o sa intre in istorie: “nu pot sa cred asa ceva!!! Pirateria asta e chiar bestiala” !! Nu e asa? (http://www.consolegames.ro/forum/f7-...er-going-gold/
    Attached Images Attached Images 0.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg