Exista pe piata hardware suficient de puternic incat sa ruleze jocuri cu o grafica net superioara decar pe PS3. Nu asta-i problema.
Dar NU EXISTA jocuri facute pt. hardware atat de puternic ca cel existent pe piata. Nu ma interesdeaza exceptiile, nu e relevant.
Povestea asta e veche si arhicunoscuta deja, nimeni nu se chinuie sa scoata jocuri pt. a stoarce atata potential cat exista in placile video actuale. Jocurile sunt facute cu gandul la console, vin bani mai multi. Ori in cazul asta nu se mai pune problema de o grafica evoluata. Din acest motiv nici nu sunt diferente vizuale fabuloase intr PC si PS3. Asta e o parere formata dupa o mica experienta de comparari PS3/PC, altii pot sustine altceva. Pt. mine trei unmbre si o fanta de lumina (vezi efecte create de DX11 si/sau PhysX) nu sunt argumente suficiente pt. a ma convinge ca PC-ul surclaseaza consola la grafica. Toti cei care iau consola la misto ca vezi doamne uite ce poate PC-ul eu le zic "hai sictir". Au stat cu ochii in demouri in care sunt aratate noul motor grafic Cryengine 3 si vor sa ne explice ce hardware de rahat avem in console. Dar se fac ca nu vad ca Cryengine 3 e rulat in conditii speciale cu procesari si tehnici speciale pt. asi promova cei de la Crytek minunatia. Ceea ce si este, dar vreau sa o vad si eu lucrand in realitate intr-un joc nu in demouri special crate si nu procesate pe PC in editor.