Quote Originally Posted by soulwise View Post
Francezii din echipa HEN parca au zis ca nu gasesc nici o justificare pentru a sparge inca un firmware din seria 5.xx , nu ofera nici o satisfactie in plus fata de ultima aparitie 5.03 GEN - D parca . In opinia lor nu merita efortul . Intre timp sunt prinsi la mijloc utilizatorii cu PSP seria 3000 si firmware mai mare de 5.03 . O proporie mica care trebuie sa astepte pana la un nou release . Asa functioneaza "scena" PSP .
Spuneau pe undeva ca noua provocare ar fi firmware-ul din seria 6.xx si ca se lucreaza la el insa Sony a cam umblat la structura si la criptare asa ca au intalnit doua "mici" probleme :

1. Este mult mai greu de decriptat si de adaugat cod nou la firmware-ul tip 6.xx
2. Datorita schimbarii de structura a noii serii de firmware foarte multe apllicatii homebrew trebuiesc sa fie rescrise pentru a putea rula pe un firmware crack-uit de tip HEN sau M33 sa zicem .

Cred ca mai avem cateva luni de asteptat dar asa cum s-au spart altele se va sparge orice firmware . ce este facut de om poate fi spart de altul . Nimic nu-i imposibil . Este si necesar intr-un fel daca ne uitam la zeciel de aplicatii care dau noi functionalitati unui UMPC de buzunar cum este de fapt PSP-ul . Daca ii puneau si functia de telefon atunci era un supergadget foarte greu de egalat .
Eu sunt tare curios daca si cum vor sparge PSP Go-ul . Adica de facut o vor face dar .. cum si cand ?
O sa se chinuie ceva sa sparga Go-ul, Sony face versiuni peste versiuni, sperand ca ii vor impiedica pe hackeri sa modifice consola.In orice caz mai avem de asteptat, s-au chinuit ei ceva si la 3000-urile cu 5.03 dar la celelalte...