Buna ziua dragi consolisti,

Am si eu o problema.
Ieri mi s a ars HDD ul (Seagate 500GB ceva cu firmware SD15, model prost din fabrica). Tot ieri m am dus si mi am luat un alt HDD Samsung tot de 500GB.

Am instalat frumos Windows XP SP2, si toate programele care le instalam deobicei + o mica comanda in run, pt a nu mi mai cere sa dau click pe user atunci cand pornesc Windowsul.
Dupa ce am facut toate astea, mi am configurat Mozilla Firefox (am pus pe el addonurile Status Bar, Sxipper si Tab Mix, dupa care am adaugat vreo 10 siteuri in toolbar)

Toate buna si frumoase pana cand inchid PC ul. Ii dau Turn Off, se inchide, ma intorc cu spatele la el si dupa 3-4 secunde ma trezesc ca se deschide singur (wtf?). Dupa ce s a deschis si windowsul, am vazut ca totul a revenit pe default. Nu tu setari pe Performance, nu tu bookmarks si addon uri pornit in mozilla, etc.

Am zis ca am apasat din greseala pe buton, cu scaunul, asa ca l am inchis din nou. Same sh*t. Am fost nevoit sa i inchid sursa pt a nu mai porni.

Dimineata, deschid sursa, si vad ca nu porneste singur. Deschid PC ul, il inchid...iar se deschide singur, iar l am inchis din sursa, si mi am vazut de treaba mea.

Ce as putea sa i fac?

Danke.

http://www.consolegames.ro/forum/f29...pc/#post294492