Quote Originally Posted by Tudoran View Post
L.E.thx Khan pentru raspuns . parca se mai zvonea acu 3 luni despre un alt posibil DLC . Era vorba ca unele parti din joc nu au fost incluse deoarece versiunea de Xbox depasea 3 dvd-uri si ambele versiuni trebuiau sa fie identice . Din cate tin minte erau cateva zone in care sa te puteai plimba (inclusiv orasul natal a lui Lightning , o mica parte din poveste si inca cateva mici detalii ... armuri , arme banuiesc ) . De ala nu s-a mai vorbit deloc ? O sa adauge partile alea pana la urma sub forma unui DLC sau vor fi pierdute pentru totdeauna ?
Ala a fost un zvon cretin care a aparut doar pe site-uri dubioase care voiau sa mai castige ceva de pe spatele flame war-ului. Jocul e cat se poate de complet, nu-i lipseste nimic din cauza portabilitatii. E totusi facut de japonezi.
Ma uitam la Disgaea facut pe PSP de catre cei de al NIS, joc pe care l-au portat dupa aceea pe DS. Un joc incredibil dar mai ales portarea a fost facuta incredibil. Nu s-a pierdut decat voice acting-ul dar e incredibil cat efort au depus pentru a face un joc sa incapa in spatiul atat de limitat al DS-ului ba chiar au mai adaugat si putin extra content ca sa faca fanii sa aiba ambele editii (like me :">)

Concluzia e ca, asa sunt japonezii, daca e sa faca o portare de suces o fac, nu se joaca cu jumatati de masura. Speculatiile care au aparut pe marginea subiectului au aparut doar ca sa aiba unii motiv sa traiasca.