h0stile, vezi tu... noi, echipa CG, precum multi dintre membrii site-ului suntem oameni maturi, mai greu influentati de un astfel de "nebun". Insa am ramas socat sa primesc mesaje de la anumiti useri prin care mi se propunea sa facem o miscare impotriva unei parti sau a celeilalte. Si aproape de fiecare data am realizat ca e vorba de niste pusti. Nu spun ca este o solutie cenzura... insa promovarea unor astfel de porcarii din punctul meu de vedere nu aduce decat rezultate negative asupra unora ca ei.

Pe mine ma mira de multe ori inversunarea cu care se arunca unii asupra celorlalti. Nu inteleg, castiga ceva de la Sony, Nintendo sau Microsoft pt. astfel de porniri ? Eu cred ca nu. Ba mai mult, 2 dintre cei mentionati mai sus, nici nu stiu ca existam ca tara. Daca pe ei nu-i doare, genul asta de inflacarare chiar nu-si are rostul.

Totodata, multi uita motivul pentru care am pornit noi acest proiect... motivul pentru care ne-am "mutat" intr-o "casa" proprie. Tocmai pentru ca dincolo de fiecare data cand se spunea cuvantul consola, apareau instant x gameri "seriosi" care explicau cat de dumbed down sunt consolele si cum vor dispare de piata. Daca-mi aduc bine aminte, atunci ne bateam pentru toate consolele... n-am promovat niciodata PS2 mai mult decat Xbox sau Gamecube.

E unul din motivele pentru care cred ca aici nu-si au sensul flame wars pe tema unei console sau a alteia. Ba chiar ma gandesc la un proiect care sa-i ajute si pe cei care nu-si pot permite toate cele 3 console. Proiectul ar putea avea 2 directii. Una prin care sa putem face rost de ceva sponsorizari pentru cateva console (PS3, Xbox 360, Wii) pe care sa le "inprumutam" celor care nu detin asa ceva, impreuna cu jocurile exclusive... Si cea de-a doua directie, sa facem o arie dedicata de schimburi console pe durata limitata, prin care sa incurajam pe fiecare sa testeze cu adevarat consola "adversa" si de ce nu, sa dam ocazia multora care nu-si permit sa joace acele exclusivitati.

E doar o idee... ca si aceea pe care o am de a imprumuta console celor care nu detin si nu au detinut vreodata asa ceva. De multe ori dau de gameri, unii chiar foarte buni, care nici macar nu stiu cu ce se "mananca" o consola. Aproape de fiecare data primesc chestii gen "aaaa, e jucaria aia pe care merge Mario" sau "nu vreau consola ca se strica repede". Faptul ca la noi se promoveaza atat de putin... e un pacat. Si nu trebuie sa-l aruncam numai asupra lui Microsoft, Sony sau Nintendo.

Anyway, revenind... mai ales ca este 5:00 dimineata... Nu este o problema rezolvabila peste noapte. Eu am scris acest thread pentru ca am obosit pur si simplu sa explic aceleasi lucruri fiecarui hater in parte. De-acum inainte, va primi un link la acest thread cu un warning. Continua, va primi ban si gata.

Sunt multi care ajung la noi pe forum/site dupa ce s-au "distrat" prin diverse scene. Au impresia ca si la noi totul e asa, o "caterinca"... au impresia ca noi luam gramezi de bani pe reclame sau mai stiu eu ce magnati avem in spate. De fapt, fata de altii, suntem singurii care scoatem bani din buzunar, ne chinuim cu donatii si cu orice mic sponsor putem gasi. Si ne mandrim cu niste premii pe care eu personal nu le-am mai vazut la nici-un site de specialitate din Romania. Cred ca am batut orice record imi imaginam (desi mai este loc destul, dar nu pe o perioada de criza)... Daca cineva crede ca noi aici facem ceva pt. cine stie ce faima, sau doar ca sa demonstram altora ca suntem mai tari... se inseala. Am plecat de dincolo un grup de prieteni tocmai pentru ca aici sa fim un grup (ce-i drept, mai mare) de prieteni. Dar lasati in pace, sa se bucure de bucatica lor de spatiu dedicat pe internet. Eu unul trebuie sa recunosc ca mi-am facut mai multi prieteni pe CG decat prin toate grupurile de "socializare" posibile si imposibile... si asta fara a face mari eforturi, pentru ca avemt totusi niste consolisti de nota 20.

Incerc sa ma opresc, pentru ca probabil am plictisit pe multi (si am mai pus si ca Hot Story)... si inchei optimist. Nu vreau sa dau aici nume (se stiu ei care sunt in target), insa imi doresc sa nu fiu nevoit sa le dau ban. Sper sa inteleaga ca nu are nimeni nimic de castigat... iar intr-un final, vor iesi alte console, se vor lansa alte jocuri... Dzeu stie ce ne mai rezerva viitorul in materie de gaming. Si nu vreau sa-l prindem fiind hatery, inamici, dusmani, fanboys inraiti. So, peace ! MonkY out !