Nu trebuie neaparat sa fi pus intr-o anumita categorie. Sunt destui useri vechi pe acest forum care nu accepta anumite raspunsuri din partea multora. De aici se pornesc foarte multe dispute. Sunt anumiti useri care se vaneaza pe toate threadurile si dau raspunsuri ori rautacioase ori ironice la orice ar scrie celalalt. Altii, pe de alta parte, presupun ca nu mai au rabdarea necesara sa explice oricarui user cum se foloseste fiecare parte din consola sau din forum si dau raspunsuri urate care taie elanul oricarui utilizator, nu neaparat nou. Mi s-a intamplat si mie ca, desi am pus anumite intrebari sa fiu luat la misto in modul cel mai urat(ca sa nu spun altfel). Dar poate ca si acest lucru duce spre ceva bun. Deoarece e mai bine sa dau un search si sa ma documentez de 3 ori inainte sa postez. Asta nu scuza, totusi, atitudinea unora. Nu trebuie judecat niciun utilizator. Poate unii nu au asa de multe cunostiinte in console precum ceilalti. Cu doua lucruri nu voi fi niciodata de acord:
- folosirea incorecta a limbii romane. Prescutari de genul yahoo messenger, greseli gramaticale.
- jignirea directa a unui utilizator. Pentru orice se poate folosi butonul ''report post''. Nimeni nu e indreptatit sa-l faca pe celalalt ''bou, prost''(asta din experienta proprie, am fost facut in aceste feluri).

E o munca titanica sa duci in spate un forum asa de mare si o comunitate cu atatea caractere puternice. Sunt de acord cu decizia lui MonkY de a taia in carne vie. E primul forum unde ma implic asa de mult (donatii, vanzari, schimburi, impresii) si imi place sa cred ca suntem o comunitate unita de prieteni cu un singur hobby: jocurile pe console.
Pentru asta, va multumesc tuturor si abia astept sa va cunosc la urmatoarea intalnire. Numai bine.