Quote Originally Posted by tray View Post
uite despre asta vorbeam, am o parere si sar toti in cap cu acuze http://www.consolegames.ro/forum/f15...ystation-move/
sunt de parere ca o telecomanda + un nunchuck =copie wii ,ca e mai buna ,da evident wii a fost lansat acu 3 ani
90% din cei care m-au acuzat de fanboy au doar ps3 si altceva nu cunosc
Din pacate acolo ai sarit si tu... ca musca in lapte. Nu inteleg de ce te deranjeaza un extra accesoriu pt. PS3 ? Sau Xbox 360 ? Sau Wii for that matter ?

Aici vad cateva issues:
1. Daca a lansat Wii acum 3 ani un astfel de dispozitiv, cei de pe alte console nu au voie, sau cum ? E ca si cand ai zice "Ford a lansat SUV acum 20 de ani... sunt de parere ca nimeni n-ar mai trebui sa scoata pe piata SUV-uri... Sunt doar niste copii". Culmea e ca SUV-urile altora sunt chiar mai bune. Poate asa va fi si cu Move.

2. Toata lumea comenteaza despre un produs pe care nu a pus mana. Va recomand sa va dati cu parerea dupa ce testati macar o perioada produsul respectiv. Altfel ajungeti ca in ziarele de scandal. Vorbiti despre ceva de care nu aveti habar (decat din prezentari, filmulete, etc... and that's not enough).

In concluzie, nu ei au fost cei care au pornit flame-ul pe acel thread, ci chiar tu... Nu zic ca nu poti avea o parere, dar nu inteleg de ce una "exclusivista" ? Probabil ca daca maine ar apare Mario pe Xbox 360 ai spune "Blasfemie... Nintendo a scos Mario acum 20 de ani...". That's not good. Bucura-te ca si altii vor putea avea acces la un astfel de controller si pe alte console, si asta este. Daca nu poti, atunci probabil te incadrezi in unul din cazurile din primul post al threadului. Sorry...