Scopul acestui forum este eT sub toate formele si firmele care o produc.Din pacate vad in ultimul timp ca unii dintre adevaratii membrii si deschizatori de drumuri se arata mai mult decat dezamagiti de faptul ca superficialitatea si reclama din abundenta si i-au facut sa se retraga de aici iar altii speculeaza acest lucru facandu-si cu nesimtire reclama in acest loc destinat OPINIILOR,SUGESTIILOR,SFATURILOR.
Le multumesc pe ceasta cale ca la unii ne-au deschis capul si mai putin portofelul unora dintre noi,altora le multumesc ca prin anumite initiative m-au facut mai mult decat sa ma amuz.
Altii m-au surprins cu ideile bune/nebune,retete,homemade-uri care din pacate deviaza cu mult de la subiectul ''mai sanatoasa ca analogica'".
Altii m-au scarbit cum din dorinta de a face bani musca in stanga si in dreapta uitand cine le-a pus et in mana.
Le recomand celor care citesc pana aici si de aici incolo sa citeasca mai printre randuri si sa puna pret in primul rand pe sanatate-pt sanatate ne-am apucat de acest sport-cei care fumeaza et de fite-noapte buna.
Cine vrea sa inteleaga va intelege acest mesaj,cine nu va continua in acelasi mod,confirmand ca din pacate nu exista padure fara uscaturi(secaturi).
Pacat ca de la explicatiile pline de rabdare si intelegere am ajuns la latraturi si schelalaieli.Pacat