Quote Originally Posted by Max View Post
Gamespot nu mai are credibilitate de cand Jeff Gerstmann a fost dat afara pentru ca notase review-ul pentru Kane and Lynch Dead men cu nota 6. Bineinteles, cei de la Eidos au platit pentru o nota mare, dar Jeff a fost corect.

De atunci au plecat majoritatea de la Gamespot impreuna cu Jeff, Ryan Davis, Brad Shoemaker, Vinny Caravela etc.. si au facut un nou site numit GiantBomb.com ~ Video Game Reviews, News, Videos & Forums - Giant Bomb (acolo e GameSpot-ul de acum 8 ani, adevaratul GameSpot.. pentru cunoscatori)

Subscriu, Giant Bomb e un site de nota 10. Pe langa design-ul excelent, database-ul gen Wikipedia(user generated content) si podcast-urile saptamanale haioase(si luuuungi), mai ies in evidenta cu numeroasele video features: quick looks, review-uri sau pur si simplu bascalie. Va recomand Persona 4 Endurance Run. A, si sa nu uit: nu contine reclame!


on-topic> Personal prefer IGN-ul, in ciuda design-ului varza(a devenit ceva mai user-friendly dupa ultimul update), pentru ca acolo gasesc informatii si despre filme si seriale, plus niste podcast-uri foarte misto: Three Red Lights, Beyond, Game Scoop, Channel Surfing si Keepin' it Reel. Si nici Jessica Chobot nu e rea...

Gamespot s-a dus rau de tot la vale de cand cu Gerstmangate, a devenit un site mediocru, din punctul meu de vedere.