Intr-adevar mi-ai dat o idee buna... pe viitor sa iau un alt filtru/parte aspiranta mai de putere pe care sa-l bag in al 3-lea compartiment si astfel sa am o putere mai mare de aspirare. Altfel desi am citit despre compatibilitati dintre pesti si multi zic ca nu e bine sa bag neoni/guppy langa scalari specialistul de la petshop mi-a zis ca e ok. Tu ce parere ai?
Evident nu am sa fac lucrul asta prea curand sau cel putin pana nu se rezolva treaba cu Xifo dar dupa ma gandeam ca mai e loc de 2-3 exemplare. Acum sunt 9 pesti. Crezi ca mai e loc sau sa il las mai liber?
O ultima intrebare: scalarii au luat in volum. II hranesc dinmineata si seara cu graunte de la Hikari. Am citit undeva ca daca le mananca prea repede risca sa se umfle in burta si acum cred ca de fapt asta li se intampla. Au fost infometati si au mancat repede si acum au burtile mari. Xifo insa de cand au starea asta apatica abia au mai apucat si poate din cauza asta am lasat un pic mai mult amancare. Tu cum m-ai sfatui? Sa le dau putin chiar daca Xifo nu apuca sau sa iau (am vazut la petshop ca asa le dau la mai multi) hrana sub forma de tableta pe care ei sa o roada pana o termina.
Am sa te mai las sa respiri si iti scriu de evolutia "coloniei" dupa week-end cand va exista sigur o directie, sper buna.
A propos de asta, nu ar fi bine sa-i scot pe Xifo intr-un alt recipient(un acvariu mai mic)?
Numai bine
Week-end placut