Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
wow....deja l-au spart...
Normal, e totusi bazat pe iPhone OS. 3.2 daca nu ma insel.

Referitor la restul "problemelor", pe mine unul ma distreaza. Pe-afara e lumea innebunita sa-si ia iPad, vorbeste de o mica revolutie in zona tablet (care daca va uitati atent, pur si simplu "murise" pana sa fie anuntat iPad-ul)... pe cand romaniii nostrii nu stiu cum sa-l mai faca de 2 lei. Dar, asa e el, ce sa-i faci. Ori i se potriveste zicala cu strugurii care-s acrii, ori prefera sa urasca tot ce nu foloseste.

Dragilor, daca nu ati simtit niciodata nevoia unui tablet PC, inseamna ca nici iPad-ul n-o sa va atraga. Pentru ca asta este un iPad la urma urmei. Este dedicat unui anumit target, car spre deosebire de ceea ce credeti voi, este un target IMENS. Nu-l mai comparati atat cu un telefon, pentru ca nu este. Nu-l mai comparati cu un laptop, pentru ca iarasi nu este.

Ce ma mira cel mai mult este ca atunci cand a iesit kindle si alte device-uri de acest gen (ebook readere), toti erau super incantati si-l vedeau ca pe o "revolutie". Iar acum cand iese practic un book reader care permite si alte zeci de mii de aplicatii, jocuri, etc.. care este si color pe deasupra... "toti" sunt contra. Pfft. Hotarati-va totusi