Quote Originally Posted by barosanu820 View Post
MonkY aici http://www.consolegames.ro/forum/f7-...at-pe-console/ ai dat dovada de fanboy-ism. Concluzia ta a fost urmatoarea:gata nu e joc pentru consola nu e bun.
Pacat ca ti-a luat fix 19 posturi ca sa ajungi la o astfel de concluzie uimitoare... si anume ca sunt fan console. Puteai sa intrebi pe oricine de pe forum inainte de a posta, macar nu te mai faceai de ras. Intre timp o sa te rog sa reflectezi la intrebarea "Oare de ce o mai avea MonkY credite pentru urmatorii 5 ani doar pentru un server si forumul asta legat de console si de consolisti ?". Hmm, poate pentru ca este masochist ? Poate pentru ca uraste consolele, vrea sa le uneasca intr-un singur loc si sa le dea foc ? Poate pentru ca n-are prieteni in realitate si isi creeaza o lume proprie ? I guess not... Next time: pls think harder before you post !

P.S. Si incearca sa faci distinctie intre un post funny si un post care sa merite interesul. In prima categorie ar fi postul in care "ioi" ar fi trebuit sa fie un l.o.l ardelenesc/unguresc, iar in a doua categorie ar fi postul tau cu o concluzie ire****bila. Ma inclin ! Ai invins matricea. Ai descoperit minunea: MonkY este fanboy console ! Wow !