Quote Originally Posted by griever666 View Post
"1. jocul nu a fost inca anuntat" Ok, exista vreo regula care spune ca la rubrica PS3 nu pot deschide un thread despre un joc neanuntat, dar care face parte dintr-o serie? Si sa deschid cand? Cand e anuntat jocul si cand se confirma sau nu zvonul? Atunci ce rost mai are sa mai discuti despre un zvon?
"2. in niciun caz nu e exclusiv." Tu stii deja ca un joc neanuntat nu este in nici un caz exclusiv.
"Cum ar fi daca apare un thread pe 360, unul pe Console Club, si mai e si asta de-aici?" Se strica serverele si dispare Console Games de pe fata pamantului. Se va descoperi cine a fost mai intai, oul sau gaina. Daca ai o problema raporteaza threadul sa fie mutat, nu veni aici sa faci pe interesantul.

"Acum ma scuzi, ma duc sa deschid thread-urile "God of War cu Alt Protagonist", "Cine va fi Alt Protagonist?", apoi un poll-thread "Cine-i mai bad-ass: Kratos sau Alt Protagonist?". Daca ma mai scarpin undeva, mai imi vine inspiratia pentru alte cateva thread-uri."
Te scuz, deschide orice thread vrei, nu o sa ma vezi pe mine postand acolo si facand pe desteptul. Daca nu ma intereseaza nici macar nu-l citesc.
Relax nu are rost sa te enervezi. Vezi ca vor urma PM-urile, daca nu s-a intamplat deja.