Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
Lasa-ne cu remediile naturiste. Mai bine mor la 50 de ani mancand rahat-uri decat sa mor la 50 de ani de stres.
Cand am pomenit de remedi naturaliste ? si:

1. la 50 de ani un barbat ar trebui sa fie inca in forma desigur da ca bagi toate prostiile in tine la 50 de ani o sa te simti ca la 70.
2. Stres ? nu ii vina nimanui daca nu stii sa-ti organizezi viata cum trebuie. Stiu multe persoane care au trecut de 50 de ani si traiesc din plin.

Dar daca vrei iara sa ne luam de mancare:

Quote Originally Posted by Strike105X View Post
1. Dupa un timp de facut piata iti dai seama fara probleme, recunosti de la posta ce marfa este RO si ce marfa este de import, ce marfa este de calitate si ce marfa nu este.
2. Ajuns acasa si degustand produsele, se simte extraordinar diferenta la gust si textura (produsele romanesti fiind net superioare).
3. Este clar ca si producatori mai mari Romanesti folosesc ingrasamant chimic si insecticide dar cea ce folosim noi este mult mai "light" in comparatie cu ce folosesc occidentalii (mai ales americani care si-au otravit solul in anumite zone datorita faptului ca au abuzat de chimicale), sau in cazul zootehniei mai sunt producatori ca oncos ce indeasa animalele cu chimicale, dar sunt si magazine ca: Agricola Bacau si Salonta, care au niste produse bune.
4. Longetivitatea nu este singurul benificiu al unei hrane corespunzatoare si fara chimicale, mentinerea in forma si sanatatea sunt doar cateva alte benifici si mai importante (ce rost are sa traiesti si acei 60-70 de ani daca esti chinuit de vreo boala?).
Aici ramamsesem in spambox where you backed off .