Quote Originally Posted by Strike105X View Post
Nu ai decat tu ti-ai exprimat parerile si noi pe ale noastre, dar vorba lui Laurentiu daca chiar ai atata dispret pentru tot ce inseamna Romania nu inteleg d c atata interes in thread-ul acesta ....
Este dreptul lui sa dispretuiasaca ce vrea si tot dreptul lui sa isi exprime parearea pe acest thread, asa cum isi poate exprima parea oricare dintre noi. Thread-ul asta nu este pentru cei care au sau nu dispret pentru Romania, ci este pentru oricine care vrea sa isi exprime liber opinia despre ce fel de tara este Romania. Daca asta este opinia lui foarte bine sa fie sanatos.

---------- Post added 20-05-2010 at 07:35 AM ----------

Quote Originally Posted by Strike105X View Post
PS: Parlamentari stau in camere de hotel de minim 2000 de euro pe luna (si asta nu din "salariul" lor ci din buget) ....... si ne miram ca sunt gauri in buget .
Comandante si daca ar fi numai una bucata de parlamentar in Romania, tu si multi dintre noi la fel de prost am trai. Nu te mai amagi ca din cauza asta, Romania este in ca***ul asta, ca sunt parlamentari cu salarii mari. NU de acolo se fura. Marile tunuri de mii de miliarde de Euro, sunt date de catre cei care sunt conectati la banul public prin firmele lor, prin contractele facute cu statul fara nici un fel de licitatie, cu banii deturnati din imprumuturile cu FMI, cu privatizarile frauduloase facute de catre statul roman, etc. NU mai inclina urechea la diversiunea asta lansata de Basescu ca din cauza parlamentarilor o ducem noi poporul roman nasol. Este o imbecilitate, cu care a prostit multi prosti din tara asta. Principalul vinovat este el si guvernul care tot isi asuma legi fara sa mai intrebe pe nimeni, ia bani de la FMI fara sa intrebe pe nimeni si ce este mai grav nu spune nimanui ce a facut cu ei.

Sti cumva cat costa institutia presidentiala pe an cu tot ce inseamna ea de la presedinte pana la portar ? Te asigur, ca mult mai mult decat costa institutia numita parlament. Ca sa nu mai zic de cele 7 -sapte- servicii secrete care vegheaza la linistea "tarii" Iti dau un exemplu cautand un pic pe net date oficiale despre buget-administratia-prezidentiala:
Presedintia primeste mai multi bani in 2010 decat a cheltuit anul trecut
Bugetul Administratiei Prezidentiale creste cu 23 la suta fata de cel executat in anul precedent, conform proiectului de buget pe 2010 depus la Parlament.
Conform cotidianului Gandul, bugetul Presedintiei urmeaza sa fie 40.688.000 de lei, comparativ cu 33.074.000 de lei, cat a fost executat in 2009.
Cheltuielile de personal vor fi mai mari cu 11,4 la suta decat in 2009, ajungand la 12.500.000 de lei, iar cele cu bunurile si serviciile se vor dubla, ajungand la 25.2852.000 de lei.
De asemenea, sumele alocate salariilor vor spori cu 13,5 la suta, ajungand la 10.174.000 de lei. Vor creste salariile de baza, cu 16 la suta, fiind desfiintate salariile de merit, indemnizatiile de conducere vor fi mai mari cu aproape 8 la suta, la fel ca si sporul de vechime, mai mare cu 9 la suta.
Mai putine deplasari in tara, mai multe peste hotare
Pentru deplasari, detasari si transferuri urmeaza sa fie cheltuite 9.280.000 de lei, cu 42 la suta mai mult decat in 2009. S-au taiat din sumele pentru deplasarile interne (cu 36 la suta mai mici decat anul trecut), dar au crescut cu 61 la suta cele pentru deplasarile externe, ajungand la 8.480.000 de lei.
Mariri semnificative sunt si la capitolul "Bunuri si servicii", in care intra materiale pentru curatenie, incalzit, iluminat, lubrifianti, posta, telecomunicatii sau Internet.