Quote Originally Posted by playgame View Post
Foarte bine ca ai iesit, tot respectul. Dar nu te ambala pe mine. La mine in oras nu au fost demonstratii si nu cunosc persoane sa fie atat de revoltate pe sistem incat sa iasa in strada. Ideea mea era ca ori nu se iese la demonstratii ori ies prea putini.
Majoritatea celor carora le'a pasat sau au avut curajul sa iasa in strada au fost persoane in varsta, care mai mult ca sigur au iesit si in 89 si au luptat pentru o viata mai buna. Nu pot sa spun cum se traia pe atunci pentru ca nu am trait in acele timpuri, dar din auzite oamenii aveau drepturi, cei drept mai putine la numar, dar in schimb stiau sa'si respecte si obligatiile.

Nu ma luati drept comunist, sunt de dreapta all the way, tot ce vreau sa zic este ca in gandirea romanilor s'a imprimat prost conceptul de democratie, toti au inteles ca democratia inseamna doar drepturi(multe drepturi) si au uitat sa'si respecte obligatiile, de'aia s'a ajuns unde s'a ajuns. Democratia presupune ca ai dreptul sa faci ce vrei, atata timp cat nu'l deranjezi pe cel de langa tine.

L.E. E la sinteza zilei intrebarea "cine sunt calaii Romaniei?".
Un raspuns ar fi: Nu sunt cei care ne conduc, nici corporatistii care au datorii imense la stat, suntem propriii nostri calai.