Quote Originally Posted by Donely View Post
Nu a-si misca un deget pentru Romania nici daca ar fi in razboi.
de acord cu tine, insa incerc sa explic ca nu se pune problema de razboi. faptul ca ai facut acest topic inseamna ca iti pasa ce se intampla aici in tara. faptul ca scrii fara sa pocesti limba romana iarasi inseamna ca esti patriot. faptul ca ajuti foarte multa lume cu foarte multe lucruri iarasi inseamna ca iti pasa de ceea ce se intampla aici, ca pana la urma puteai sa lucrezi pe console si in franta, germania, italia dar nu, o faci in romania. ce vreau sa spun este ca pe unii dintre noi ceva ne leaga de tara asta, de limba asta si poate de o (mica) parte din oamenii de aici, chiar daca multi sunt de ***, chiar daca avem conducatori idioti, chiar daca nu o ducem asa stralucit ca altii p'afara (cu toate ca nu o duc prea stralucit nici ei), chiar daca zicem ca la prima ocazie vindem tot si ne caram.

realitatea e ca nu plecam la prima ocazie, ca ne plac torrentele si cei 100 Mbps de la reteaua de cartier, ca ne place spaga (si cand o dam ca suntem tratati bine si cand o luam ca avem un salariu de ***), ca ne plac berea si vinu (nu degeaba a ars burebista vitele de vie iar dyonisos s-a nascut in tracia), ca avem prieteni care ies in zilele saptamanii la o bere (good luck finding that somewhere else), ca barurile nu se inchid la ora 23 ca in anglia, ca obtinem concedii medicale pe naspa, ca avem contrabanda cu tigari la obor si nu ne usuca viciile, ca nu avem vecini care ne urasc ptr ca suntem romani, ca nu te ameninta nimeni cu pistolul pe strada (maica-mea care sta in italia a fost jefuita de 2 ori in 5 ani la milano de albanezi si niciodata in romania timp de 45 de ani asa ca deocamdata la noi e parfum), ca nu sunt atentate la metrou/aeroport ptr ca nu am suparat pe nimeni chiar asa de tare (arabii pe care tot ii deportam inca nu s-au sinchisit sa ne plaseze nici o bomba, iar "ungurii" care tipa ca vor autonomie nu sunt teroristi), ca nu declaram venituri colaterale si nu ne verifica nici dreak (la cat de mici sunt), etc.

deci da, tin sa va informez ca suntem toti patrioti.

PS daca as putea, as face astfel incat sa se predea seria Yakuza in scoli. dupa ce joci macar un joc din seria asta, vezi lucrurile intr-o lumina cu totul diferita. pentru mine, Yakuza 3 a fost un life-changing event, atat de mult a putut sa ma inspire. universul Yakuza este o utopie, dar daca macar 10% din ce e acolo am incerca sa aplicam in viata reala, ar fi exceptional.