Bravos LucianCM ! Ma bucur ca ai reusit ! Din pacate, la mine e boala grea... de cate ori am incercat sa ma las, am repornit mai rau ca niciodata. Prin urmare, momentan trag si analoage si eT-uri (in proportie 90% in favoarea eT-urilor). Nu am renuntat complet la analoage pentru simplul motiv ca inca nu am gasit eT-ul perfect. Cand il voi avea, voi spune adio tigarilor clasice.

Acum, ce nu-mi place, chiar si la 510 LR + eGo ar fi cam asa:
1. orice/oricum as incerca, imi curge lichid pe la imbinarea intre mustiuc si atomizator. Indiferent ca pun o picatura sau 10...
2. oricat de atent as fi, tot reusesc sa trag cel putin un fum de "ars" cu LR-ul. Fie pt. ca ramane repede fara lichid, fie ca nu-si trage cum trebuie chiar si cu buretel.
3. aroma e mult stricata de catre 510-uri... probabil ca producatorii au preferat sa produca mai multi vapori in defavoarea "gustului".

Cred insa (sau mai bine zis sper) ca toate acestea se vor rezolva odata ce voi avea primul eT cu "dozator de lichid". In momentul in care se elimina pasla/buretelul respectiv, dispare si problema arsului... si se apropie de metoda de dripping, doar ca e totul automat. Din pacate, chiar si la 4ml, tot va fi un recipient cam maricel... asa ca dorinta de a ramane la o "imitatie" a tigarii normale este in momentul de fata aproape imposibil.

In concluzie, cred ca un eGo de 900mAh + Joye 510 LR + picurator ar fi solutia ultima pentru un eT de nota 10. Mai avem un picut de asteptat insa...