Quote Originally Posted by eXist View Post
Mare grija baieti, Aceste screenshot-uri sunt pre-render-uri de marketing. Varianta finala nu va arata exact la fel.

Dau exemplu foarte bun GTA4 inainte de lansare. Super screenshoturi, ...iar cand a aparut jocul, nu a fost acelasi lucru.
Se aplica si altor jocuri.


Eu zic sa asteptam un in-game footage ...

Iti reamintesc ca primul Mafia a rupt gura targului la grafica,in momentul lansarii nu mai era un joc sa arate la fel de bine,la fel si fizica era exceptionala.

De gta nu are nici un sens sa amintim,in primul rand nu au nici o legatura,lumea are tendinta de ala compara,ok,inteleg in 2000 cand erau 2 sandbox games pe piata dar acum? si oricum Mafia avea ceva aparte,elegant si carismatic in comparatie cu gta,ce sa mai zic de restul.

Si mai zic ca da,cred ca e f posibil sa arate la fel ca in screenshot uri,si asta inca de pe acum.Sunt sigur ca vor sa lase cu gura cascata la fel cum au facut cu primul.Mai uitati-va o data la trailer,la fetele si expresiile alora,in masina umbrele,ce se reflecta etc.E superb!



.................................................. .................................................. .................................................. ...........................................




O ultima stire care ironic are mare legatura cu ultimile discutii referitor la grafica...

Mafia II, developed by Illusion Softworks, will run on the Illusion Engine, an engine created specifically for Mafia II. The first game still used the IS' LS3D engine, and was pretty successful. The new Engine however is supposed to compete with the well known CryEngine 2 (Crysis), and like the CryEngine 2 has DirectX10 support. Aside from that, the Illusion Engine supposedly comes with its own physics engine, which apparently is twice as big (?) as the physics engine used in the previous games, and will offer many different opportunities.