Pai nu ma refer neaaparat la un bairam sa se lase cu demolari. Pur si simplu spun ca nu stiu cat de greu ar fi sa implementeze un sistem care sa protejeze cat de cat discul la unele socuri, sau la simpla miscare a consolei.

Eu de exemplu am patit-o cu PS3-ul cand jucam Singstar. Am microfoane cu cablu si recunosc faptul ca nu am stat cu ochii pe consola cat jucau prietenii mei. Pana la urma, ce naiba au facut nu stiu, consola a ajuns din vertical in orizontal iar disc-ul din fericire nu a patit nimic.

Nu sunt fanboy crede-ma, nu cred ca m-ai vazut vreodata sa ma bag in discutii de genul PS3 rulz sau Xbox 360 e cel mai tare. Iti zic sincer insa, nu stiu daca se intampla asa cu Xbox-ul daca discul mai era integru. Probabil am avut eu noroc, nu stiu...

Cu LCD-ul, consider ca e posibil si scenariul expus de tine, dar macar nu are parti in miscare. Doar LCD-ul il poti misca atunci cand este pornit nu ?

Pana la urma fiecare ne-am luat consolele sa le folosim, si acest uz pana la urma predispune si la accidente, ca sunt de la nepot/copil/prieten/prietena/caine/pisica etc, ar fi frumos sa stii ca exista acolo un ceva care macar pana intr-un anumit punct iti va proteja investitia.

P.S. Mersi ca ai schimbat tonul