Danny14 de-acum incepe distractia. Daca nu ai un service la care sa apelezi, cea mai buna metoda de a afla ce este in neregula este sa le testezi pe rand (sursa, memoria, hdd, gpu, motherboard)... iar cea mai simpla metoda de testare e prin a inlocui cu altceva, sau a le testa pe un alt calculator.

Cat despre Memtest, eu nu i-as acorda 100% reliability. Am avut memorii la care nu dadea nicio eroare decat dupa mai bine de 6-7 ore de test (probabil cand se incalzeau mai mult). La altele, dadea random erori... Insa, e tot cel mai bun program de test.

Totodata, iti recomand sa incepi cu ceea ce in Romania este in 90% din cazuri cauza problemelor: sursa ! Daca nu ai un tester de sursa, nu prea poti face nimic in afara de a vizualiza in BIOS valorile pe fiecare linie (din pacate cu o placa de baza nu prea buna nu vei sti niciodata din BIOS cat poate duce cu adevarat). Dupa aceea, hdd-ul... pe care il poti testa cu softul dedicat al fiecarei firme producatoare... si neaparat un test de bad-uri. Bafta !