Daniel, nu te cunosc si nu prea m-ai facut sa vreau sa te cunosc. Dar totusi o sa vorbesc sincer, ca pentru un frate mai mic.

Din punctul meu de vedere, nu conteaza ce ai facut ci mai degraba cum anume ti-ai inteles greselile. O noua sansa ai primit, altfel nu erai aici! Prin urmare, nu mai cauta cearta, cand se ia cineva de tine, tine capul sus si vezi-ti de drum. Ce ai vrea, sa te astepte toti userii care te-au suparat cu o floare in fata casei? Nu. Faci greseli de punctuatie, de scriere, nu ai cum sa te astepti sa nu observe lumea. Ti se atrage atentia mai in gluma, mai serios, dar ideea este sa observi (chiar si intr-un post care te zeflemeste) cum anume sa ajungi mai bun.

Schimbarea incepe din tine (slogan politic)! Daca isi schimba acei useri parerea despre tine, nu o sa inveti magic, peste noapte, gramatica unei limbi (romana, engleza sau oricare alta), pe cand invers...

Relaxeaza-te, aloca mai mult timp gandirii unui post si nu te mai lua de oameni. Nu are nimeni nimic cu tine! Si lasa topicurile de genul "Vai, imi pare enorm de rau, buhuhu" si foloseste timpul acesta ca sa dovedesti ca nu esti inutil comunitatii.

Noroc!