Quote Originally Posted by MonkY View Post
Eu stiu ca esti anti-Apple... dar pe acelasi sistem probabil esti si anti-Microsoft, anti-EA, anti-TOT. Pentru ca ma indoiesc ca esti foarte fericit de cum se misca Windows 7 pe calculatorul tau de-acum 4 ani. Sau ca ultimul Medal of Honor merge in reluare pe rasnita numita PC vechi de "doar" 3 ani. Dar deh, tu te bucuri ca macar se instaleaza...

P.S. Pe aceeasi tema, as vrea sa vad si eu un telefon de la Nokia sau Samsung la care exista firmware nou dupa 4 ani de la lansare. Pfft... Samsung uita in maxim 1 an ca a si lansat vreodata acel telefon
Eu ma bucur ca macar se instaleaza?
Macar Microsoft sau EA nu se lauda (sau cel putin nu auzi nici un fanboy de Windows - if any -) ca firmele lor preferate le ofera suport. Eu sunt capabil sa recunosc ca hardware-ul meu e obsolete, nu am pretentia sa mearga la fel de bine (check out comments la aplicatii pe iTunes cu applebots care se plang de framerate-uri pe supertelefoanele lor pe care firma lor draga le "suporta").


Dar hai sa continuam folosind comparatia ta, ca sa vezi cat de gresita e...
Daca maine apare Crysis 2, cum ar fi MS sau Sony sa fie de acord sa-l distribuie DOAR daca e compatibil si cu Xbox si PS2?
Cam asta face Apple acum prin faptul ca "ofera" suport. Multe jocuri au de suferit din cauza ca Apple cere sa cuprinda toata gama lor de device-uri si firmware-uri.
Jocuri care merg de zbaraie cu super framerate pe iPhone 4 trebuie sa fie dumbed-down la grafica pentru ca unii destepti cu iPhone 3G (scuze de greseala tehnica @AndRewqp, chiar nu mai tin pasul) tin neaparat sa se simta bagati in seama si sa-si faca upgrade-ul la firmware 4.
Problema nu e cu hardware-ul de 3G, jocul ar merge in limitele acceptabilului si pe 3G dar cu conditia SA NU fie updatat la ultimul firmware.
Deci, afirmatia pe care am facut-o eu, nu e de dragul meu de hater aruncata aici, ci ca sa va bucurati voi consumatorii care upgradeaza de la an la an de produse mai bune
Ba chiar, face si alte porcarii. Cum ar fi sa ai un PS2 si sa te lase sa downloadezi de pe PSN Mass Effect 2 dar abia dupa ce pornesti jocul sa-ti zica ca nu e compatibila consola ta.

Sigur, voi faceti upgrade an de an si nici macar nu va confruntati niciodata cu probleme de genul asta, dar e bine ca puteti folosi vorbe mari cand va laudati produsul "compania noastra ne ofera suport, ne baga in seama".

Si te contrazice chiar si comentariul de mai sus. Cum vine asta, hardware inca bagat in seama dupa 4 ani daca 2G-ul nu se poate upgrada la 4.1. Shocker, chiar si pentru mine.

Dar cum credeti ca vor folosi iPad 2 si iPhone 5 puterea aia de procesare, avand in vedere ca "suportul" pentru vechile generatii le limiteaza.
Adevarata putere a unui iPhone 5 va fi folosita cand se lanseaza iPhone 7 si aplicatiile vor merge prost pe iPhone 4.