Quote Originally Posted by Snake View Post
Culmea este ca in timp ce toti se vaita ce scump "ar putea fi" un NGP la 2000 RON, peste tot in jurul meu vad gadgeturi si telefoane de peste 3000 RON. Si sa nu incep cu masini de ultimul racnet, plasme, vile, etc. Romania - tara tuturor contrastelor. Si a piratilor.
Nu e chiar asa "culmea". Romanul simte nevoia sa iasa in evidenta. Asa se explica telefoanele scumpe. Am lucrat in urma cu 3 ani intr-o fabrica mare. Eram inginer de sistem in calculatoare si trebuia sa merg peste tot in fabrica si aveam acces la tabelul cu salarii al fiecaruia. Intr-un "departament" erau 2 tineri platiti cu salariul minim, erau ambii din familii sarace. Dar aveau haine de firma si telefoane de ultima generatie. Totul luat in rate, tot salariul il dadeau pe ratele la telefon si mancau ce primeau din sat de la bunici.

Cat despre masini si vile, sunt si romani bogati mai multi decat iti imaginezi. Politicieni, afaceristi, dar si multi altii care au facut banii pe cai pe care nici nu ti le poti imagina...

Revenind la NGP : n-are cum sa fie sub 2.000 lei, un Galaxy S e atata, un Iphone4 e si mai mult. Iar un NGP e mult mai capabil ca oricare din ele.