Single post: Win, win... win!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Win, win... win!

    Dupa mica nebunie de Craciun (cand au fugit toate premiile spre voi), am intrat un pic in "hibernare" in ceea ce priveste concursurile CG. Bine, intre timp inca mai se desfasoara turneul de Fifa 11... Anyway, ne-a trebuit doar o mica perioada de revenire pentru a porni din nou ceva concursuri pe CG. De data aceasta o sa incercam sa mentinem linia clasica de concursuri si sa vedem pe 2011 cine va prelua titlurile de News Master, Reviews Master, Previews Master... plus ceva clasic de "Funny Photoshoping".

    Acum, de ce i-am zis titlului "Win, win... win!" ? Simplu. Pentru ca din experienta trecuta, e un castig pentru toata lumea. Fara sa fiu rautacios trebuie sa recunosc ca gamerii sunt mult mai motivati sa posteze news-uri, reviews, previews... atunci cand e si un castig "fizic". Stim ca CG-ul este un proiect din pasiune, dar nu strica atunci cand mai iese si ceva extra, nu? So... castiga cel care "munceste" cel mai mult si cel mai bine, castiga cel care e avid dupa news/reviews/previews si are mai multe informatii la dispozitie... si nu in ultimul rand castigam noi pentru ca reusim, chiar ca o comunitate non-profit, sa oferim ceva consolistilor.

    Cunoasteti cu totii aria de Concursuri, asa ca, vorba lunga, saracia omului. Concursul se va desfasura pe perioada 01.02.2011 - 28.02.2011. Castigatorii vor fi anuntati si aici. Premiile vor fi ca de obicei jocuri originale de console precum si titlurile aferente (unde este cazul). Also, daca aveti idei de noi concursuri pt. viitor, postati aici. Thx in advance!

    1. News Master
    La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada News-uri. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru News Editor! Castigatorul va fi ales de catre un juriu (format din moderatorii si editorii echipei CG).

    2. Reviews Master
    La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Reviews-uri. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Reviews Master! Castigatorul va fi ales de catre un juriu (format din moderatorii si editorii echipei CG).

    3. Previews Master
    La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Previews-uri. Castigatorul va primi pe langa premiul aferent si Achievementul pentru Previews Master! Castigatorul va fi ales de catre un juriu (format din moderatorii si editorii echipei CG).

    4. Funny Guy
    La acest concurs va trebui sa va folositi skillurile de Photoshop, sa cautati ceva funny over the internet... si sa atribuiti imaginea respectiva unui alt consolist/forumist. The sky is the limit... dar va rog sa nu intreceti masura (fara chestii rasiste sau p0rn). Puteti posta oricate imagini doriti pe threadul acesta, insa va rog sa atasati doar una per post, si sa specificati carui user ii este atribuita imaginea. Remmember, must be funny. Castigatorul va fi ales de catre un juriu (format din moderatorii si editorii echipei CG).
    Attached Images Attached Images go_for_the_win.jpg