Quote Originally Posted by MonkY View Post
La acest concurs va trebui sa va folositi skillurile de Photoshop (daca doriti), sa cautati ceva funny over the internet... si sa atribuiti imaginea respectiva unui alt consolist/forumist. The sky is the limit... dar va rog sa nu intreceti masura (fara chestii rasiste sau p0rn). Puteti posta oricate imagini doriti pe threadul acesta, insa va rog sa atasati doar una per post, si sa specificati carui user ii este atribuita imaginea. Remmember, must be funny. Castigatorul va fi ales de catre un juriu (format din moderatorii si editorii echipei CG).

oncursul se va desfasura pe perioada 01.02.2011 - 28.02.2011. Castigatorul va fi anuntat si aici. Premiul va fi ca de obicei un joc original (la alegere din "colectie").

Good luck!

P.S. Puteti sa va inspirati de la un concurs pe aceeasi tema, insa de data aceasta nu e necesar sa folositi chiar imagini cu userul in cauza. Voi posta eu un exemplu:

Aveti in imagine pe cel mai infocat fan PS3: erik95
Hei MonkY, dar un user nu poate o posta o imagine care poate fi atribuita chiar si lui insusi,sau doar pentru ceilalti? Aici nu vorbesc in numele meu, spun in general poate vor unii useri sa fie "funny" si despre ei insisi.