Quote Originally Posted by x2z View Post
Totusi, cine mai joaca online mw1/waw? (pana la urma server-ele alea trebuie sa genereze si ele bani intr-un fel) E o strategie inteligenta, mai ales ca oricum exista cerere. Daca nu publicau nimic dupa mw1/waw, acum vorbeam despre aspectul asta ca fiind unul negativ. Sa nu mai vorbesc ca trebuie sa fii sinucigas sa iti subevaluezi singur produsul doar de dragul gamer-ului. Business-ul nu se face cu zambetul pe buze sau ghidat de o bunatate/naivitate extrema.

Gamer-ul fie el hardcore sau nu, este inzestrat cu putere de decizie si poate alege. Acum o sa aud placa aceea care va spune ca " exista o mare masa de dobitoci" . Sigur ca este asa, altfel n-ar mai fi existat comunismul de exemplu. La fel cum multi prefera Fifa in detrimentul PES, exista si jucatori de shootere care accepta jocurile din seria COD cu imbunatatirile lor minore, ba mai mult se si inghesuie sa le cumpere.
Pai aicea-i problema, MW1 se mai joaca Online, dar din pacate nu si pe consola, ci doar pe batranul calculator, si cu toate ca si pe PC sunt multi jucatori COD Online (nu ma refer la "piratii cei teribili"), tot consolele conduc vanzarile. Ce-i drept, ar fi tampiti sa ceara mai putin pe COD-urile lor atat timp cat lumea cumpara in prostie, pana la urma e o situatie din care ei castiga foarte mult.


De acord cu rulzmaker, BC2 este un joc tehnic mai bun ca Black Ops, indiscutabil mai greu in sensul ca acolo nu folosesti arma din prima pana in ultima secunda in batalia ta de a iesi primul pe harta, si nu e chiar reciclat in fiecare an, plus ca DLC-ul Vietnam merita din plin cei 10-15$ ceruti, daca e sa fac o comparatie cu ce ofera IW cu "First Strike".